fo006304: Kinderen voor het vakantiehuis Kindervreugde in Nieuwpoort
"Zwart-witfoto van kinderen voor het vakantiehuis Kindervreugde in Nieuwpoort. Opschrift achteraan: Kindervreugde te Nieuwpoort-Bad een inrichting van de S.V.V. West-Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"