Acht liederen [Bladmuziek] : pinksterfeest 1935 - Tiggers, Piet (Amsterdam: AJC, 1935)
"samengebracht door Piet Tiggers Deze brochure bevat volgende liederen :De stormramLenteliedKom meeDe lenteJan de MulderVier weverkensEr was een oorlogsschipAfrikaans bruiloftsliedS/92/031"