fo003073: ATB-Menen
"Zwart-witfoto van de Arbeiderstoeristenbond (ATB) van Menen op Pinksterenreis. Hier bij de Grotten van Han op 1 juni 1936. Opschrift onderaan: A.T.B. Meenen. Sinxenreis 1936. Bij den uitgang van de grotten van Han. 1 Juni 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"