Nederlandsch cultureel gemeenschapsgevoel in eeuwen van politieke gemeenschapsondermijning inzonderheid van Zuidnederlandsch standpunt uit beschouwd - Dambre, Oscar (Antwerpen: De Sikkel, 1940)
"S/91/101"