420.10: Dossier betreffende de firma Van den Berghe - AC-afdeling Lokeren
"Collection: AC-afdeling Lokeren; Biografie: De AC had naast een nationale structuur ook lokale afdelingen. Elke lokale afdeling was zelfstandig, koos een eigen bestuur en had minstens één permanent secretaris. In Lokeren concentreerde de lokale afdeling van de AC zich op de haarsnijderijen. Deze ondertussen teloorgegane industrie vormde tot de jaren zeventig de kern van de industriële activiteit in het Lokerse. Level of description: File; Series: 420: Archief van AC-afdeling Lokeren"