pk000667: Guise - Familistère - Ecole Maternelle - Association pour la Fondation Godin
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend jonge kinderen met de juffrouw in een rondedans in een kleuterschool in de Familistère in Guise. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"