fo028190: Zeedijk Amsterdam - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een straatbeeld in Amsterdam (Zeedijk), Nederland. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"