fo002693: Congres Socialistische federatie van socialistische vakbonden
"Zwart-witfoto van een congres van de Socialistische federatie van socialistische vakbonden in Kortrijk, jaren 1930. Opschrift achteraan: Een blik in de zaal tijdens het Kongres. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"