fo019620: Acties tegen het Globaal Plan, Agalev - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Mieke Vogels van Agalev/Groen tijdens het uitdelen van pamfletten tijdens een betoging tegen de hervormingen van het Sociaal Pact en tegen het Globaal Plan van de regering Dehaene. Brussel, 29 oktober 1993. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"