vl001270: Kanon
"Spandoek in witte stof met daarop een kleurig schilderij. Afbeelding van vrouwen en mannen die speren en bijlen vasthouden en een kanon voorttrekken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"