pr003213: Het anker, 1930 - Masereel, Frans
"Zie ook: pr003212Zie ook: pr003217 Afdruk van een galvano van Frans Masereel met de afbeelding van een anker op de voorgrond en een zeemans- koppel aan een kade op de achtergrond. Rechts onderaan in de plaat staan het monogram 'FM' en het jaartal '1930'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"