fo004228: Toespraak van Hendrik De Man op BWP-congres - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van een toespraak van Hendrik De Man op een BWP-congres, 16 oktober 1938. Op de achtergrond o.a. Désiré Bouchery. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"