fo011241: Oorlogsverwoesting in Gent tijdens de Tweede Wereldoorlog - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van een verwoest huis in Gent na een luchtaanval tijdens de Tweede Wereldoorlog, 13 april 1944. Opschrift achteraan: Het Anglo-Amerikaansch Paaschgeschenk aan de Gentsche bevolking, onder vorm van dood en vernieling- Onze foto toont een zicht van den Anglo-Amerikaansche terreuraanval op Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"