fo017545: Verdrag van Leuven - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Kris Peeters (secretaris-generaal NCMV, nu UNIZO), Phillipe Muyters (directeur-generaal VEV, Vlaams Economisch Verbond), Theo Kelchtermans (Vlaams minister van Tewerkstelling), Miet Smet (federaal minister van Arbeid en Tewerkstelling, Louis Tobback (burgemeester Leuven) en Willy Peirens (voorzitter ACV) en nog enkele andere personen aan een grote tafel in het stadhuis van Leuven voor de ondertekening van het Verdrag van Leuven. Leuven, 25 juni 1997 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"