096.00012: Dossier over de sociale verkiezingen van ABVV-Sint-Niklaas en ABVV-Dendermonde (1975)
"Collection: ABVV-gewest Sint-Niklaas; Series: 096: Archief van ABVV-gewest Sint-Niklaas; Level of description: File"