Door gelijke drang bewogen? De socialistische partij en haar jeugdbeweging, 1886-1944 - Vermandere, Martine (Bijdragen tot de Eigentijdse Geschiedenis = Cahiers d'Histoire du Temps Présent)
"Martine Vermandere"