fo030572: Anton van Wilderode; Literatuur - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van schrijver-dichter-priester Anton van Wilderode (pseudoniem voor Cyriel Paul Coupé) staand aan zijn bureau met sigaar in de hand. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"