af016212: We zoeken een jury van 9 tot 99 jaar voor De Maanzaak - Multatuliteater; Theater Trac; Soen, Mark
"Affiche uitgegeven in 2004 door Multatuliteater en Theater Trac Oostakker voor de toneelvoorstelling De Maanzaak. Afbeelding: silhoueten van een kauw, een varken, een slak, een kalkoen, een walrus en een kip. Tekst: WE ZOEKEN EEN JURY VAN 9 TOT 99 JAAR VOOR DE MAANZAAK. THEATER TRAC EN MULTATULITEATER VZW. Tekst en regie: Leen Braspenning. Vrijdag 29/10 20.00u - Zaterdag 30/10 15.00u en 17.00u - Zondag 31/10 15.00u. Voormalige Spaanse Gouverneurswoning Buitenhof 35 9000 Gent. Inkom 5 euro. reservatie: 09/222.83.68 of mark.soen@pandora.be. Walter Schudel, Wouter Verbouwe, Sophie De Laere, Liene de Baere, David Compernolle, Emilie De Roo. V.u.: Mark Soen - Lostraat 7 - 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"