ls000327: De kruisweg - Vanhove, Flip
"De prent toont een menigte met stokken die een man volgt op een berg. De man draagt een groot kruisbeeld op de schouder. De reeks bestaat uit 6 houtsneden, getiteld 'De kruisweg'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"