543.824: Technische en programmatiebrochures voor het organiseren van activiteiten van CSC-vormingswerk- en SV-afdelingen van CSC-vorming federatie Antwerpen - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"