fo019450: Studentenprotest
"Zwart-witfoto van een meeting tegen het vreemdelingenbeleid van minister van Justitie Vrankx in het auditorium Janson van de ULB. Brussel, 21 oktober 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"