De maatschappelijke en ideologische voedingsbodem tot het ontstaan van het fenomeen " Entartete Kunst " in Duitsland tijdens het Keizerrijk en de Weimarrepubliek - Spriet, Anne-Marie (Gent: Anne-Marie Spriet, 1993)
"Licentiaatsverhandeling RUGBestaat uit 2 delen"