b001312: Assemblage Wilchar, jongen in badkledij - Wilchar
"Assemblage van Wilchar met de voorstelling van een jongen in badkledij, samengesteld uit stukken (uit)gezaagd en beschilderd hout, ogen en neus waren oorspronkelijk opgekleefd maar ontbreken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"