Dossier "Armoede in de welvaartsstaat" : historische en structurele plaatsing, met contouren voor een meer efficiënte armoedebestrijding - Vranken, Jan (Brussel: Verbond van Instellingen voor Welzijnswerk (VIW), 1978)
"Jan Vranken Overdruk uit Kontakten '78, nr. 3, in opdracht van Mens en Samenleving"