mb000037: Interview met Christa Scherpereel over vakantiekolonies - Van Gassen, Tineke; Scherpereel, Christa (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Christa Scherpereel over haar verblijf in home 'Ster der Zee' in Koksijde van 1961 tot 1966. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"