af016376: Romeo en Julia naar William Shakespeare - Van Hoey, Marleen; Internationale Nieuwe Scène; Celis, Dirk
"Affiche van Marleen Van Hoey uitgegeven in 1996 door de Internationale Nieuwe Scène Antwerpen voor de toneelvoorstelling “Romeo & Julia”. Afbeelding: balkonscène uit Romeo en Julia aan het Zuiderpershuis. Tekst: Internationale Nieuwe Scène. Romeo en Julia naar William Shakespeare. Een theateropleidingsprojekt o.l.v. Vital Schraenen en Marijke Coornaert op 17, 18, 21 mei om 20u15 en op 19 mei om 15u in het Zuiderpershuis Waalse Kaai 14 2000 Antwerpen. Reserveren en info 03/216 44 40. Dit projekt kwam tot stand dankzij de steun van VIFK, Coördinatie Stadsschouwburg Antwerpen, het Zuiderpershuis, Wereldculturencentrum. De Internationale Nieuwe Scène wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, Nationale Loterij, Ministerie Vlaamse Gemeenschap Kunst. Vrij van zegel art 198. VU Dirk Celis, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"