fo029909: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Zwart-witfoto van Luckas Vander Taelen aan het woord tijdens een persconferentie van Agalev betreffende Mensen zonder Papieren. Brussel, 25 september 1998. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"