'The only reason I'm scared of dying is my mother will find the vibrator' Andy Warhol - Duyves, Mattias (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Mattias Duyves Fonds Suzan Daniel (FSD)"