De gebrandmerkte vrouw: strukturele aspekten van de heksenvervolging en de overname van 'heks' als feministische geuzennaam - Brügmann, Margret (Lust en Gratie : lesbisch kultureel tijdschrift)
"Margret Brügmann Fonds Suzan Daniel (FSD)"