fo010104: Openbaar vervoer in Gent - Antony, Maurice
"©SOFAM Zwart-witfoto van een tram die langs het Veerleplein passeert, Gravensteen op de achtergrond, Gent, 23 april 1935. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"