Burgemeester Leona Detiège van Antwerpen : "De homo's kunnen altijd rekenen op het college van schepenen" - Hendrikx, Henk; de Kok, Remko (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Henk Hendrikx ; Remko de Kok Fonds Suzan Daniel (FSD)"