fo030240: Land en gezicht in Vlaanderen; Plattelandsleven in Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een boer/landbouwer op zijn veld na het omploegen. Westhoek, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"