Een onderzoek naar de woonsituatie van de sociale huurders uit de tuinwijk 'Het Rad' te Anderlecht - Dubois, Mark; Demol, Michel (Anderlecht: Buurthuis 't Rad, 1985)
"Tekst en lay out: Mark Dubois, Michel Demol Speciale editie van 'het Woonblad', 2de jaargang"