Dansen en tranen op de vulkaan ? Nicaragua, een impressie (Mol: Libertas, 1998)
"Jonge zwoegers aan deze geschriften : Leen Maes, Guy Nuytens, Annemie Mertens, Jiska Agten, Matthias Vanlimbergen, Chritine Mertens, Patrick Peeters , Coördinatie : Rosy Nietvelt, Johan Peeters"