af014495: Gay Fair. Lifestyle-beurs voor lesbiennes en homo's - Expolaan (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door Expolaan voor een lifestylebeurs voor lesbiennes en homo’s in Antwerpen. Afbeelding: tekening van twee naakte mannen- en twee naakte vrouwenlichamen, twee mannen- en twee vrouwensymbolen. Tekst: 21-22-23 APRIL 1995 GAY FAIR. LIFESTYLE-BEURS voor lesbiennes en homo’s. BOUWCENTRUM ANTWERPEN zaal 4 met o.m. Madame Brisé, Jo Lemaire, Will Ferdy, doorlopend animatie en gay filmfestival. vrijdag & zaterdag: 12.00 u. - 24.00 u. zondag: 12.00 u. - 20.00u. INFO: 03/227.23.62. De NMBS geeft gecombineerde “trein + tram + toegang” voor GAYFAIR uit tegen verminderde prijs. Te koop in al de stations. V.U.: EXPOLAAN – Dambruggestraat 57 2060 Antwerpen. Logo’s: Evenement Belgische spoorwegen. STUDIO BRUSSEL."