af002397: De Rode Baron - Gabriël; MJA; Bulens, Jean-Pierre (1983)
"Affiche van Gabriël uitgegeven in 1983 door Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) ter promotie van hun ledenblad. Afbeelding: karikatuur van een ziekenzaal in een ziekenhuis met panikerende personages. Tekst: Bijlage bij SEIN-MJA ledenblad De Rode Baron. Verantwoordelijke uitgever: J.P. BULENS, St.-Jansstraat 32-38, 1000 BRUSSEL. Vrij van zegel, artikel 198, par. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"