fo007001: Lenin op het Rode Plein
"Zwart-witfoto van Lenin in groep op het Rode Plein in Moskou n.a.v. de 1ste verjaardag van de grote socialistische Oktoberrevolutie, 7 november 1918. Opschrift achteraan: V.I. Lénine sur la Place Rouge le jour de la célébration du premier anniversaire de la Grande Révolution socialiste d'Octobre. Moscou, le 7 novembre 1918. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"