fo018210: Hendrik de Man in de Haute Savoie - Andrieux, Louis
"Zwart-witfoto van het interieur van de berghut (chalet) met Hendrik de Man aan zijn werktafel in de Haute Savoie in Frankrijk, 1943. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"