520.0635: Dossier betreffende de herwerkte versie van de aanvraag voor de derde uitbreiding van het natuurgebied Goor - Asbroek (E-127) te Herselt en Hulshout - Natuurpunt
"Collection: Natuurpunt; Biografie: 1. Korte beschrijving Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die tot doel heeft om kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen te beschermen . De werking bestaat uit vier pijlers: • aankopen, beheren en openstellen van natuurgebieden • ondersteunen van lokale afdelingen en organiseren van activiteiten • vergroten van kennis over de natuur door de ondersteuning van natuurstudiegroepen en hosten van het portaal waarnemingen.be • deelnemen aan het maatschappelijk debat en bepleiten van meer en betere natuur