Vrijheid vorm geven heeft in mijn leven een concrete betekenis. Portret van Xandi Buys [bestuurslid van Sjalhomo] - Warmerdam, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Warmerdam Fonds Suzan Daiel (FSD)"