af007562: Red Rock Rally - MJA-afdeling Brugge; ABVV-jongeren West-Vlaanderen; Debusschere, Stef
"Affiche uitgegeven in 1998 door MJA Brugge en ABVV-jongeren West-Vlaanderen voor de Red Rock Rally. Afbeelding: gitaarspelende jongen bovenop de Brugse belforttoren. Tekst: Red Rock Rally 1 mei 98 Burg Brugge vanaf 14 uur. Gratis. Sell-Fish, Crosseyed Monkey, Mighty Duck, Soul Sucker, Shake Appeal, Roland & The Waltz! Band. Première. 30 april Zwart Huis Brugge fuif & ambiance met dj Bram Claeys & Marino Punk. Inkom 150 BEF (VVK) 99 BEF. Nu al horen en zien? www.mja.be/brugge. Stad Brugge Jeugddienst, ABVV Jongeren, MJA. VU: Stef Debusschere - Steenstraat 96 - 8000 Brugge - Info 050/33 97 34 - Vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"