te002426: Met een olijftak in de hand - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van Sadat die bovenop de wereldbol zit die in de zee drijft. In de hand houdt hij een olijftak, de wereldbol is bijna gezonken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"