med001074: Franz Lehàr
"Een legpenning uit de collectie van Camille Huysmans met op de voorzijde de kop van de componist Franz Lehàr naar rechts. Op de keerzijde in sierlijke letters Lehàr. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"