pk001398: Ad Libitum - Nuckowski, Jan; Maison de la Culture de la région de Mons (1989)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend iemand die viool speelt met handboeien aan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"