In de ban van de revolutie : omzien naar de jaren '60 - Cohn-Bendit, Daniel; de Winter, Steven (Amsterdam: Van Gennep, 1986)
"Vert. van : Nous l'avons tant aimée la révolution. - Gebaseerd op gelijknamige televisie-serie"