b001037: Decor van volkspoppentheater Germinal, Gent
"Collection: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; Een decor van het volkspoppentheater Germinal van Gent. Het decor bestaat uit een achterpaneel, zes zijpanelen (coulissen) en daarboven een draperie. Series: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"