af000967: Aalst met de glimlach - Wauters, Frans; CSC (1982)
"Affiche van Frans Wauters uitgegeven in 1982 door CSC (Aalst) voor een tentoonstelling. Afbeelding: cartoon van Frans Wauters. Tekst: C.S.C. de rank. AALST MET DE GLIMLACH IN KARTOENS DOOR F Wauters. MUSEUM OUD HOSPITAAL VAN 20 TOT 24 OKTOBER 1982. OPEN VAN MAANDAG TOT ZATERDAG VAN 14U. TOT 17U. OP ZONDAG VAN 10U30 TOT 12U30 EN VAN 14U. TOT 18U. - VRIJDAG GESLOTEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"