fo034256: Socialistische Turnbond - Waro
"Zwart-witfoto genomen tijdens een congres van de Internationale Arbeiderssportbond (S.A.S.I.) te Brussel in 1938. Jules Devlieger zit rechts en een dame als voorzitster (?). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"