af016324: Jeugd-vredesweek 83 - De Decker, Rufijn; Jeugdraad Ninove; Schoon, Danny
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1983 door de Jeugdraad Ninove voor de vredesweek. Afbeelding: vredesduif. Tekst: JEUGD-VREDESWEEK 83. VREDESWEEK STAD NINOVE STEDELIJKE JEUGDRAAD. Zaterdag 15 oktober '83 Graanmarkt VREDESMARKT 14 u. — INFO-MARKT OVER VREDE. Opening door Dr. DE LOOF (medici tegen kernwapens) met vertegenwoordigers uit verschillende landen — WANDELCONCERT door KUNST, EER EN VERMAAK, Aspelare; 15 u. VOLKSSPELEN org. BLOSO en de Ninoofse Jeugdverenigingen — Volksdansgroep SIRKEL en Volkskunstgroep DE WOUWE (Ninove) — THE FOLK COMPANIONS OF MARLWOOD AND PATCHWAY HIGH SCHOOLS, (Bristol, G.B.); INFO-STANDS, DIA's en KONTAKTEN door: A.O.K., IKOVE, AMNESTY INTERNATIONAL, PAX CHRISTI, H.O.O.S., VREDE, JEUGD RODE KRUIS, V.A.K.A., N.C.O.S., DABAR, KONTRAST, 't KLOKZJIEL en anderen. 18 u. — VERBROEDERINGSAVONDMAAL met onze gasten en alle medewerkers in zaal JH TIEN-TWEN; 19 u. — GEZELLIGE VERBROEDERINGSAVOND in TIEN-TWEN met NINOOFS GEMENGD ZANGKOOR, DE WOUWE, SIRKEL, LEERLINGEN MUZIEKAKADEMIE. Zondag 16 oktober Oudstrijdersplaats SPEL ZONDER ATOMEN 14 u. — Een groot alternatief SPEL ZONDER GRENZEN in teken van ontwapening org. VAKS en alle Nin. Jeugdverenigingen; 15 u. — FILM voor de jongsten in zaal JH TIEN-TWEN; 17 u. — SLOT. Voor informatie: Danny Schoon, voorzitter Jeugdraad Edingsesteenweg, 102 - 9402 Meerbeke Tel. 054-33.87.94. (Dinsdag 18 oktober: Debatavond Raketten JA… NEEN? org. VAKA i.s.m. Sted. Jeugdraad). Vrij van zegel, kultureel doel. Tekening affiche: Rufijn. Ver. uitg. Danny Schoon, Ninove. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"