543.444: Balans en lijsten met financiële overzichten van de koepelcampagne voor de gemeenteraads-verkiezingen 1982 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"